ukenderu

Встановлення шумо / вібро ізоляції

Рейтинг:  5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Обезшумлення салону потрібне для підвищення комфортабельності вашого авто та кращого тепло-утримання у салоні автомобіля.

Шум буває різним. Він може створюватись за межами автомобіля та заважати вам під час поїздок, шум може створюватись самим автомобілем (проточний вихлоп тощо), також шум у салоні автомобіля може з’являтись від елементарних вібрацій елементів кузова автомобіля під час руху.

Віброізоляція – служить своєрідним амортизатором, який не дає вібрувати елементам кузова амортизуючи коливні хвилі.

Шумопоглинання –  для того щоб добитись ефекту  шумопоглинання використовується схожий на поролон матеріал, який правда дуже відрізняється  за своєю структурою. Різниця в тому, що структура шумопоглинаючого матеріалу складається з рівних за розміром комірок, які поєднуються у хаотичному порядку. Таким чином шум потрапляючи в таку комірку губиться у безкінечному тунелі та затухає. Відповідно, що чим більша товщина шумопоглинаючого матеріалу, тим краще.

I-Car Service є офіційним представником однієї із найбільших компаній-виробників шумо, вібро та звукоізоляції «SGM». Тому ми можемо забезпечити для вашого автомобіля найвищий рівень комфорту використовуючи лише якісну продукцію.

Створення сайту автосервісу "Сайтостроитель" создание сайта | интернет-магазина